Erbjudanden

Här nedan kan du se aktuella erbjudanden och kampanjer.

Erbjudanden just nu

KranioSakral med Massage – en ”helhet från djupet i våra cellminnen, till vårt fysiska yttre”.

Om du gillar massage, antingen för allmänt välbefinnande, eller om det finns mer specifika problem, som t.ex huvudvärk/migrän, rygg/nackbesvär, smärtproblematik, stress, etc. så är kombinationen massage och kraniosakral terapi ett bra val.

Generellt, en något djupare avslappning än efter vanlig massage. Har man mer relaterade muskelspänningar och/eller muskelknutor t ex.är det bra att först mjuka upp och få igång cirkulationen med massage, och sedan avsluta med kraniosakral behandling, för att balansera upp det inre med det yttre. Enkelt kan KranioSakral förklaras med att man jobbar med ryggmärgsvätskans mekanik och dess pulsation.

Utifrån denna pulsation kan terapeuten, varsamt med händerna, känna om det finns olika störningar/obalanser i kroppen. Då denna behandling är ytterst varsam, passar den även de som är smärtkänsliga. 

Metoden, som är utvecklad ur osteopatin (benlära), brukar upplevas mycket avslappnande. För bästa resultat första gångerna, kan dessa utföras i täta behandlingar om 3 eller 4 ggr, med mellan 1-2 veckors mellanrum. (Se Hälsopaket).

  • 60 min 698 kr, varav moms 139,60 kr.
    Ord.pris: 810 kr
Boka tid

Löpande erbjudanden

Pensionärspriser / sjukpensionär

650 kr (ord. 810 kr) på följande behandlingar..