Hälsopaket

I många fall får man en bra start i självläkningsprocessen när det handlar om KranioSakral terapi, då dessa utförs i täta behandlingar om minst 3, med ca 1-2 veckors mellanrum. Därav  en orsak till dessa ”Hälsopaket” på 3 respektive 4 behandlingar.
Under de 12 år jag jobbat som terapeut, har jag sett vad som händer med de som går på behandling med regelbundenhet ungefär en gång i månaden, och de som kommer då och då med ibland upp till 6 månader mellan gångerna. De som tar behandling var 4:e – 6:e vecka, mår generellt bättre. Det stärker vår hälsa på längre sikt, då vi får en värdefull ”balans” som gör att vi står emot påfrestningar bättre. Syftet med dessa paket är ”behandlande, förebyggande och underhåll av din hälsa och välbefinnande”. Därav är det något begränsad tid att utnyttja behandlingarna. Det går att välja fritt av behandlingarna nedan, dvs. man måste inte ta 3 eller 5 behandlingar av samma, utan ena gången kanske man vill ha enbart KranioSakral, andra gången kombinerad med massage. Hälsopaketen med 3 behandlingar gäller 5 månader från inköpsdatum. Hälsopaketen med 4 behandlingar gäller 6 månader från inköpsdatum.

Villkor och information

Köper jag ett papperskort? Nej – Det finns inga fysiska kort. Jag har kontroll på dina behandlingar i bokningssystemet. Hur köper jag kortet? Det bästa är att BOKA ONLINE här via länken. Det går också bra att ringa 0703 91 76 70, och boka. Kan jag ”blanda” olika behandlingar? T ex. 2 st KranioSakral terapi och 1 st KranioSakral och Massage? Ja – det går bra, dock bestäms detta efter första besöket. Hur länge gäller kortet? Giltighetstiden är 5 månader för 3 behandlingar, respektive 6 månader för 4 behandlingar, från inköpsdatum. Vad händer om jag inte utnyttjar alla behandlingar innan kortet går ut? De förfaller, så passa på att utnyttja dem. Kan jag lämna tillbaka kortet och få pengarna tillbaka? Nej. Kan jag överlåta någon/några av behandlingarna till någon annan? Ja – men då ska man vara medveten om att man kanske inte får den behandlingseffekt, som annars varit möjlig.