KranioSakral i kombination

Varför kombinera mina behandlingar med KranioSakral teknik?
Allt fysiskt i kroppen, som muskler, leder, ligament, organ etc. är kopplade med varandra på något sätt. Allt inom oss är sammanlänkat med s.k fascia (bindväv). Vi är ihopsatta som en ”helhet”. När det då händer saker i livet som påverkar oss tillräckligt mycket och länge, så blir vi påverkade mentalt, vare sig vi vill eller inte.
Kropp och själ hör samman, och det optimala är att få hjälp på alla nivåer, dvs fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt, i den mån vi behöver.
Då jag inskaffat mig både kunskaper och erfarenhet under mina 15 år som terapeut, har det visat sig att vissa kombinationer av behandlingar, har kommit att bli mycket effektiva och kraftfulla, och vad som kan passa ”just Dig, just nu”.
  • KranioSakral Energiläkning

Med inslag av all min kunskap och erfarenhet jag fått med mig under mina år som terapeut. Intuitivt är denna den bredaste behandlingen jag erbjuder, när det handlar om ”helheten” på djupet, ända ner i cellminnet, vilket är oerhört effektfullt för balansering på alla nivåer i våra liv. Känner du dig hängig, ingen ork, tom på energi? Känns det som kroppen är ur balans? Upplever du stress runt omkring dig i din vardag? Har du gått med långvarig molande värk, i kroppen, eller värk som kommer och går? Har du råkat ut för någon typ av trauma tidigare i livet, eller nyligen? Deprimerad, utbränd, nedsatt immunförsvar, sömnproblem etc… Det finns många olika typer av besvär, som vi inte alltid vet, eller har koll på varför de dyker upp, och till slut känns vardagen hopplöst jobbig. Svårt att sätta ”ord”, på vad det är för något, som orsakar att man mår dåligt. Denna behandling är en kombination av Kraniosakral terapi och energi/healing. Denna kan vara väldigt kraftfull och effektiv, ibland direkt och ibland efter ett tag.
  • 60 min 880 kr, varav moms 176 kr.
     Boka tid