Om mig

custom-image
Varmt välkommen till Mia Weywadt, dipl. KranioSakral terapeut, dipl. Massageterapeut, Reconnective Healing Foundational Practitioner och Reikihealer. Jag finns i Huddinge, strax söder om Stockholm. Mitt mål är att hjälpa mina klienter att få balans på flera nivåer i kropp och själ. Dels fysiskt, men också mentalt, känslomässigt och andligt. Under de 14 år jag arbetat som terapeut, har jag träffat många människor med besvär av olika karaktär. Allteftersom tiden gått, har jag samlat på mig både erfarenheter och kunskaper.
  • Spautbildning i Italien 2004
  • Dipl. Massageterapeut på Hälsoteket i Solna 2006/07
  • Dipl. Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs institut i Göteborg 2009/10. (The European School of Craniosacral Medicine).
  • Utövare av Reconnective Healing® av Dr.Eric Pearl i Malmö 2013. Uppgraderat till Reconnective Healing Foundational Practitioner, 2015
  • Usui Holy Fire Reiki, II, 2018
När jag kom i kontakt med Kraniosakral terapi under 2009, började det hända väldigt mycket i min utveckling. Det är svårt att sätta ord på det, men för att försöka göra en lång historia kort, har det varit inkörsporten till en ”helhet”, som är helt otrolig, inte bara i arbetet, utan även privat. Jag blev helt lyrisk att vilja fortsätta. Man blir aldrig fullärd, och det finns otroligt mycket intressant att lära sig om oss människor och hur allt fungerar. Jag har med tiden utvecklat en fantastisk ”känsla” när jag jobbar, och någonstans i hela mitt väsen, kände jag då att det är detta redskap jag letat efter hela tiden, just att få med HELA människan, inte bara den fysiska biten med muskler osv. Ju mer jag fått utöva denna teknik, har jag kommit fram till att genom att kombinera den med andra behandlingar, som t ex. massagen, ger det mina kunder det där ”lilla extra” i behandlingarna. Man kan säga att grunden jag står på, är KranioSakral terapi, och utifrån den har jag utvecklats till energiterapeut i samband med att jag fått den äran att fått lära mig Reconnective Healing®. Det senaste, Usui Holy Fire Reiki II, har givit mig ytterligare ”en pusselbit” i mitt arbete som terapeut. Efter dessa gåvor har jag fått en enorm ”skjuts” i mina behandlingar. Speciellt tillsammans med Kraniosakral, då den behandlingen ligger närmast healing, när det gäller den mjuka, men också den djupa beröringen på kroppen. Vi är alla under någon typ av utveckling i våra liv. I och med de olika kurser jag gått, bl.a inom quantumfysik, och vad det har med oss människor att göra, har fått mig mer intresserad av “sånt som finns men som vi inte alltid fysiskt kan ta på eller förklara”. Under en väldigt jobbig period i mitt liv, kom jag i kontakt med Reconnective Healing® och The Reconnection®, och det räddade mig från att falla rakt ner i ett svart hål, och det har kommit att förändra hela min syn på “livet”. Nu är det ju så att ordet ”healing” är lite krystat. Jag var själv skeptisk för några år sedan. Men med tiden, har jag ändrat uppfattning. Ska man hårdra det, så är egentligen all beröring en typ av healing, oavsett om det är t ex. massage eller naprapati. Det är bara det att man har ”förfulat” det lite, och vi har fått lära oss att det är flummigt. Healing handlar egentligen väldigt enkelt förklarat, om ”balans”. Detta har i alla fall lett till att jag nu sitter med en kunskap, som är helt fantastisk. Samtidigt som jag dels är fysisk på kroppen med Kraniosakrala behandlingar, och icke fysisk, med healing, då jag har ett avstånd till kroppen, så gör denna kombination att jag får en djupare och intensivare känsla, då jag dels tar hänsyn till anatomi och fysiologi och samtidigt ger denna energi.
Här ska poängteras att det INTE är Reconnective Healing®, då det EJ är en behandling, utan då ges kroppen/systemet möjlighet att ta till sig det, som systemet just då behöver, med hjälp av dessa höga frekvenser. Läs mer under Reconnective Healing®.
Jag kan idag verkligen ge mina kunder en ”bred” behandling, på flera olika nivåer, dvs, fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt, och jag känner en oerhörd tacksamhet över att jag idag har dessa kunskaper, och det ger mig en sån glädjekänsla att få se människor må bättre efter behandlingarna.