Om Reconnective Healing ®

  • En ny, MYCKET högre form av energifrekvens än vi tidigare haft tillgång till.
  • En frekvens som din RH-utövare kopplar upp dig mot, för att du ska kunna ladda ner ny energi, information och nytt ljus till hela ditt kroppssystem.
  • Ger dig möjlighet till läkning, balans och evolution på flera nivåer; fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.
  • Får ett starkt stöd av de senaste teorierna på det nukleära och kvantfysiska områdena, där allt som vi människor hitintills hållit för sanning, vänds upp och ner.
Reconnective Healing® är introducerad av den internationellt erkände kiropraktikern, Dr Eric Pearl. Eric är författaren till bästsäljaren ”Väck din inre healer”, utgiven på 30-talet språk. Denna healingform har väckt stort intresse världen över, hos så väl läkare och vetenskapsmän, som hos människor i övrigt. Denna healing är mycket bra när du känner att ditt välbefinnande inte är på topp och du behöver hjälp att skapa balans.

Hur går det till..

Under sessionen ligger du på rygg på en massagebänk och blundar. Du är fullt påklädd, utan skor. Ha gärna bekväma kläder på dig, och använd INTE parfym eller något annat starkt doftande vid besöket. Det går till så att terapeuten rör ej fysiskt vid, dig utan håller händerna en bit utanför din kropp. Upplevelsen av din session är individuell. Vi är alla olika och unika, och den upplevelse Du får är ämnad för just Dig. Alla upplever Reconnective Healing® olika. En del känner energin påtagligt i kroppen i form av pirr, REM (snabba ögonrörelser) och andra kroppsrörelser som är ofrivilliga. Några ser färger, hör ljud eller känner dofter som inte var där innan. En del känner väldigt lite under en session vilket innebär att de är mindre känsliga för det som händer men själva helandet inträffar inte mindre för det. De flesta upplever också healingen som djupt avslappnande. Under sessionen upplever vissa omedelbar smärtlindring och läkning, medan för andra inträffar smärtlindring och läkning först efter en tid. Varje persons upplevelse av healingen är egen och unik. Det rekommenderas av Eric Pearl att man kommer för healing en, två eller tre gånger nära i tid. Max tre gånger är fullt tillräckligt för att nå ett gott resultat för balansering i kropp och själ. Varje besök tar cirka en timme, varav ca 30-40 minuters healing, övrig tid är ämnad för samtal.
  • Din investering för 1 session är 880 kr, varav moms 172 kr.
 Boka tid

Distanshealing

Jag kan varmt rekommendera att ta emot denna healing på distans, då Reconnective Healing blir starkare på avstånd. Ring 0703 91 76 70 och boka. Vi kommer överens om en tid när healingen skall ske och jag tonar in på dig och skickar healing. Vi har telefonkontakt före sessionen och även efter, för att höra hur du upplevt healingen och om du har några frågor. Tar upp till en timme sammanlagt. Själva healingen pågår i ca 40 min.
  • Pris: 880 kr, varav moms 172 kr.

Om du vill veta mer om denna healingfrekvens, besök gärna den officiella hemsidan,  thereconnection.com Vanliga frågor om Reconnective Healing® och The Reconnection®

Forskning och vetenskap

Läkare och forskare världen över är helt förbryllade över energins fantastiska effekter och det bedrivs en intensiv forskning för att försöka förstå fenomenet med Reconnective Healing®. Det forskarna har sett är bl a att Reconnective Healing® energin är klart mätbar. Den ger bl a upphov till förändringar i EEG och EKG. Forskningen bedrivs bl a av Dr William Tiller, Dr Konstantin Korotkov och Dr Gary Schwartz. Här följer en sammanfattning av forskningsresultaten, på engelska:  www.sunzoomspark.com/Reconnection/Science.html Nedan finns länkar till några av forskarnas respektive hemsidor: Dr. William Tiller, www.tiller.orgDr. Konstantin Korotkov, www.korotkov.org och www.kti.spb.ru Dr. Gary E. Schwartz, www.drgaryschwartz.com Dr. Konstantin Korotkov har samlat sin forskning om Reconnective Healing® i boken ”Science Confirms Reconnective Healing”.