Frekvensmedicin för djur, som är tacksamt mottagliga

Frekvensmedicin för djur

De trognaste vännerna behöver även de hjälp emellanåt.


Det finns nog inga ärligare vänner, än våra kära husdjur. De tar gärna på sig sin ägares känslor och energier, vilket kan bli tungt för de ibland. De är oss alltid trogna och känner in oss i sig själva, och är väldigt mottagliga för energier och därför också mycket tacksamma att arbeta med.
De är neutrala och känner inga tvivel eller funderar över någon placeboeffekt, utan de är oftast helt öppna för att ta emot det som bjuds. De svarar väldigt bra på frekvenser. När man balanserar deras system, brukar de lägga sig och vila under sessionen.
Tidsåtgång 2 – 2,5 tim.

Efter att bokning skett, kommer jag höra av mig per mail, där jag bifogar ett hälsoformulär du behöver fylla i, och sända tillbaka till mig, tillsammans med ett nytaget foto på ditt djur innan utsatt behandlingstid. Instruktioner står i dokumentet. Balanseringen sker på distans, vilket fungerar precis lika bra som på plats. Informationen om ditt djur läggs in i QUEXed, och det fungerar ungefär som motsvarande ett ”mobil-simkort” och gör att frekvenserna hittar just till ditt djur. Det är inte märkligare än att vi  kan höra och se varandra i varsin mobiltelefon.

Jag kontaktar dig kort innan bokad tid, och berättar att jag sätter igång. Under balanseringen är det inte något särskilt du behöver tänka på.
Djuret brukar oftast känna av energierna, bli lugn och gå och lägga sig att vila under stunden jag jobbar på det.
När jag är färdig ringer jag upp och berättar vad jag har sett och vad jag har jobbat med.

Exempel på problematik, som framgångsrikt har fungerat bra på djur är stress, nedstämdhet, oro, trauman, ben-, ligament- och senskador mm.

Kvantfysik – framtidens medicin ⇒
⇐ Frekvensbalansering på distans