Kvantfysik – framtidens medicin och gratis minikurs

Kvantfysik – framtidens medicin

Teorin som beskriver enskilda mikropartiklars beteende, som elektroner eller atomer, och hur de växelverkar samt vilka egenskaper de har. Denna mikroskopiska nivå av fysiken, är den del som baserar sig på naturlagar, och kallas kvantfysik.

Kvantfysik är vetenskapen om att ALLT som finns är sammansatt av energi i olika former. Man har fångat upp saker om hur något ÄR i energifält, då ALLT som finns, har en viss energi, och sin unika frekvens. Ungefär som en ”kod” om hur något ÄR, ett informationsfält.

Den sanna hälsan är livsflöde. När våra ”kroppar”, från den fysiska, till de subtila lagren – mentalt, känslomässigt och spirituellt – är i balans, mår vi som allra bäst och har full livsenergi.

Fysisk och psykisk stress innebär enkelt förklarat, att våra celler vibrerar i obalans. Det vill säga, cellerna har tappat sin rätta vibration. För att återställa cellernas rätta vibration, kan man skicka dessa vibrationer till cellerna, för att tala om hur de ska vibrera, för att återfå hälsa och välmående.

Jag rekommenderar varmt att kika och lyssna på minikursen nedan, där det förklaras på ett enkelt och bra sätt, hur det hänger ihop.

Gratis minikurs om Kvantfysik

Anmäl din mailadress nedan och få en fantastisk minikurs i Kvantfysik. Den berättar om vilka vi är, och vad Kvantfysik egentligen är, och hur kan vetskapen om det hjälpa oss i våra liv?

Gratis minikurs om Kvantfysik

Informationsvideos ⇒
⇐ Frekvensbalansering för djur