Mia Weywadt – Energiterapeut

Varmt välkommen till mig

Som energiterapeut inom frekvensmedicin, kraniosakral terapi och healing, är min vision att vara ett ”redskap” på vägen, för dig som klient att hitta balansen i kropp och själ. Även för djur, som ligger mig varmt om hjärtat.

Under de 18 år jag arbetat som terapeut, har jag träffat många människor med besvär av olika karaktär. Allteftersom tiden gått, har jag samlat på mig både erfarenheter och kunskaper.
 
A och O, är att få balans på flera nivåer i kropp och själ.
Fysiskt, men också mentalt, känslomässigt och spirituellt.
 

Energiterapeut, Mia Weywadt
  • Spautbildning i Italien 2004
  • Dipl. Massageterapeut på Hälsoteket i Solna 2006/07
  • Dipl. Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs institut i Göteborg 2009/10.
    (The European School of Craniosacral Medicine).
  • Utövare av Reconnective Healing® av Dr.Eric Pearl i Malmö 2013.
    Uppgraderat till Reconnective Healing Foundational Practitioner, 2015
  • Usui Holy Fire Reiki, II, 2018
  • Frekvensmedicinsk terapeut 2021- pågående

När jag kom i kontakt med Kraniosakral terapi under 2009, började det hända väldigt mycket i min personliga utveckling.
Det är svårt att sätta ord på det, men för att göra en lång historia kort, har det varit inkörsporten till en ”helhet”, som är helt otrolig, inte bara i arbetet, utan även privat.
Jag blev helt lyrisk att vilja fortsätta.

Man blir aldrig fullärd, och det finns otroligt mycket intressant att lära sig om oss människor, djur och natur, och hur allt fungerar.

Jag har med tiden utvecklat en fantastisk ”känsla” när jag jobbat, och någonstans i hela mitt väsen, har jag känt, att detta med att allt består av energier, är redskapet jag arbetat med hela tiden. Att få med HELA människan, inte bara den fysiska delen, är det absolut viktigaste.

Det senaste inom Frekvensmedicin, har givit mig ”en STOR pusselbit” i mitt arbete som terapeut. Efter dessa gåvor har jag fått en, för mig, fantastisk grund att behandla utifrån.

Jag stötte på ett fantastiskt kvantmedicinskt balanseringsinstrument, QUEXed efter en total utmattning, i början på 2021, som gjorde att jag verkligen fått känna in, om hur jag ska fortsätta leva ett liv i ”ljuset”, och att fortfarande kunna ge och hjälpa de som vill och behöver, men också samtidigt ge mig själv möjligheten att återhämta mig och ladda min egen energi.

Vi är alla under någon typ av utveckling genom vår resa i våra liv. I och med de olika kurser jag gått, bl.a inom kvantumfysik, och vad det har med oss människor att göra, har fått mig mer intresserad av “sånt som finns men som vi inte alltid fysiskt kan ta på eller förklara”.

ALLT HANDLAR OM BALANS…. I DET ”LILLA” OCH I DET ”STORA”…

Referenser ⇒
⇐ Kontakt