Referenser

Vad tycker och upplever mina klienter..

”Mia är lugn, mjuk och professionell”.
Att få komma till Mia med min stressade kropp och hon varsamt hjälper kroppen på traven att komma ner i ett behagligare tillstånd är helt enkelt underbart.  Jag njuter lika mycket av tanken av att veta att jag har en kommande behandling som under behandlingen och hur bra jag vet att jag och min kropp mår efter en stund hos Mia.

Elisabeth Schieche
”Mias massage mjukar upp mina muskler och får mig att känna mig mindre stel och mer stabil”.
Den går verkligen på djupet och efteråt kan jag känna mig lite yr och illamående. Därför är det så bra att avsluta med Kraniosakral terapi. Illamåendet går över och avstressningen är fullständig. Det känns som alla vätskor flyter lätt genom kroppen. Vid ett tillfälle efter terapin nyste jag ut blod och var och värken jag hade i bihålorna försvann.

Britt Björneke
”Jag ser verkligen fram emot behandlingarna hos Mia”.
Mia är en person som ger mycket energi samtidigt som hon är lugn o lyhörd. Det är en lyx att få lämna allt brus runt omkring en stund och bara få vara. Första gången jag kom till Mia hade jag gått länge, flera år, med känselbortfall i min vänstra tumme. Efter första behandlingen med massage som avslutades med kraniosakral terapi kom känseln tillbaka. Jag upplever att behandlingen är på flera plan, spänningar släpper både kroppsligt och själsligt. 
 
Birgitta Paulander
”Blir alltid bemött på ett trevligt sett”.
Nu har jag gått hos Mia i över ett års tid. Vi har byggt upp en ”personlig” kontakt och det gör det lätt att prata med varandra. Från dag ett, har jag känt mig trygg att gå till Mia. Hon möter en med trygghet och lugn och det märks  att hon kan sitt jobb. Mia är kunnig i sitt hantverk.
Efter ett besök hos henne känner jag mig helt avslappnad och mår bra in i själen. Hon hjälper min kropp i mitt påfrestande arbete så jag håller mig avslappnad.
 
Martina Kroon, frisör
”Efter att i många år gått runt med smärta i nacke, axlar och lidit av migrän så bestämde jag mig för att gå till en massör och bokade tid hos Mia”.
Jag bokade Kraniosakral terapi med massage. Jag visste väl inte riktigt vad det var, men Mia förklarade på sitt professionella sett och redan efter första gången kände jag mig bättre.
Har sedan dess fortsatt att gå hos Mia, och är väldigt nöjd. Min värk har lättat och jag känner mig mycket mjukare och rörligare i kroppen, vilket också underlättar när jag tränar.
Mia är kunnig, seriös och får en alltid att känna sig välkommen. När hon flyttade till nytt ställe, flyttade jag efter. Man vill ju inte byta när man hittat någon som är bra.
 
Katrin Ander Arkrans
/Assistent kundtjänst, Huge Fastigheter AB
”Man känner att man är välkommen och i goda händer hos Mia”.
Hon har hjälpt mig med mina spänningar i nacke och rygg och som en bonus har mensvärken minskat betydligt! Efter hennes Kraniosakral terapi med massage, känner jag mig mjuk, smidig och utvilad.
 
Jessica Fallgren
”Jag var gravid och hade väldiga problem med min nacke, axlar och framförallt migrän”.
Hade hört att massörer inte gärna vill ta sig an gravida så jag drog lite på det. Till slut kontaktade jag Mia och hon sa att jag var välkommen att få behandling. Efter några tillfällen uppmuntrade hon mig att prova på Kraniosakral behandling.
Jag som är rätt skeptisk av mig tänkte att visst, hon får väl prova, men sånt där fungerar inte på mig. Jag kom till henne och fick först lite massage för att sedan prova Kraniosakral.  Jag blev väldigt förvånad då detta verkligen hjälpte och jag kände hur kroppen slappnade av. Sen under resterande tiden av min graviditet med nästan konstant migrän bidrog Mia med sin behandling, till att jag kunde fungera och även nu när jag inte är gravid. 
 
Linda Svärd
”Tack Mia, för en underbar behandling!”
Jag är en kvinna på 70+ som för en tid sedan fick väldigt ont i mina händer. Dom svullnade upp och fingrarna gick nästan inte, att böja. Det värkte dygnet runt. Dessutom tappade jag nästan all kraft i händerna. Jag åt värktabletter, i stort sett, dygnet runt, men det tog endast ”bort udden” på den värsta värken.
Eftersom jag inte fick någon större hjälp av läkare. Insättning av kortison vägrade jag, eftersom jag för några år sedan fick kortison mot en annan åkomma, och blev väldigt sjuk.

Jag sökte då Mia och fick först Reconnective healing tre gånger på två veckor och blev mycket bättre. Svullnaden minskade och värken var inte alls lika intensiv. Nu går jag c:a två ggr i månaden och får Kraniosakral Energibehandling. Och mina händer fungerar nu i stort sett, som dom ska. Dessutom känns det väldigt bra, efter varje behandling. Jag känner mig otroligt positiv och tillfreds i sinnet. Det är en väldigt skön känsla. Mina händer värker inte och det blir liksom ”ro i hela kroppen”. Denna behandling kan jag verkligen rekommendera, om man känner sig nere och smådeppig. Jag kommer att fortsätta att gå hos Mia på KranioSakral Energibehandlig.

Agneta (som har fått livsgnistan tillbaka!)