Healingresan..

Resan till upptäkten av att vara healer, tog ett tag att inse. Förmodligen hade jag nog förstått det tidigare, om jag bara tillåtit mig. Men på grund av en hel del fnysande och sneda blickar under årens lopp, har jag tidigare förträngt väldigt mycket.

De senare åren har det dock blivit ”mer tillåtet” att få vara och visa den man verkligen är, innerst inne i sin själ och sitt hjärta.. 
Mer och mer, har jag ”vågat träda fram”, och verkligen öppna upp för det jag har inom mig. Faktiskt, så här nu med facit i hand, så förstår jag mer och mer varför jag inte alltid mått så bra, när jag har förträngt mina känslor. 

Det började gro en ”känsla” inuti mig, då jag för 11 år sedan startade som spaterapeut. Alltid då jag behandlade i ansiktsområdet, fick jag en ”pirrande” känsla i mina händer, och ett nästan ”mediterande lugntillstånd” i hela kroppen. Vet inte, men det var just vid de tillfällena jag satt stilla, som det kändes som mest påtagligt, att det fanns något där som jag trivdes i, och kände någon typ av ”kärlek” till. Sen har det på något sätt vuxit till en vibrerande känsla i hela kroppen, vad än jag behandlar med, oavsett om det är massage, kraniosakral, etc.

Mellan åren 2004 och fram till 2009 ungefär, när jag för första gången kom i kontakt med KranioSakral terapi, har jag tyvärr mest förträngt mina känslor, och hållit tyst, mest just på grund av vad andra tyckt, och som gjorde mig lite rädd att jag var ”konstig”. Jag vågade inte lita på mig själv och det jag kände. Nämnde jag för vänner omkring mig, vad jag kände, fick jag blickar, som om jag var knäpp i huvudet. Så då kom den där låga självkänslan in igen, att jag skulle ”hålla mig på min kant”. 
Men så 2009 när KranioSakral terapi kom in i bilden, hände någonting med mig. För att göra en lång historia kort, fick jag äntligen modet till mig att skilja mig, några år senare. Det var en mycket lång och påfrestande process i sig. 

Healing

Jag började ”söka” efter mig själv. Började läsa böcker inom personlig utveckling, och en hel del om attraktionslagen. Wow, tänkte jag, det här ska jag testa.
Dock var det inte det lättaste att följa, med min låga självkänsla, och svag tro på mig själv, som jag hade då. Blev mycket påverkad av min närmsta omgivning, med frågor som t.ex. Hur ska du klara det då? Hur ska det gå till? Det klarar inte du? osv.

Ena stunden fanns ett ”jävlar anamma” i mig, som sa, att det här ska jag klara, och sen andra stunden, föll allt i spillror. Varför kan inte jag, när andra kan?… malde runt i mitt huvud. Jag tror att det är fler än jag som har upplevt att det inte ”bara är att följa attraktionslagen”. Man behöver nog rensa i sin egen ryggsäck först, innan man kan fullfölja det till 100%. För mig är det så i alla fall. Jag fick många goda råd av olika medium, och speciellt ett råd som jag fick, var att göra någonting med de enorma energier jag besitter. Oj, tänkte jag, har JAG det?! Hon rekommenderade mig att testa på Reconnective Healing. 
Okej, tänkte jag, jag ska kolla upp det och testa det själv. Jag läste Eric Pearl´s bok, ”Väck din inre healer”, vilken jag varmt rekommenderar. Jag bestämde mig för att gå seminarierna han håller runt om i världen. Jag väntade in, att han skulle komma till Sverige igen, och han var här i november 2013.

Detta var bland det häftigaste jag varit med om, att få lära mig ”känna in” dessa nya höga frekvenser. Bara jag skriver om detta, vibrerar det i hela kroppen. Det lustiga var att under dessa seminariedagar, var det en viss känsla av ett enormt starkt energifält fullt av ljus och kärlek, men det var ingenting egentligen, än det jag kände på tåget hem till Stockholm igen. Jag läste boken ytterligare en gång, och DÅ fick jag en riktigt ”fysisk” känsla i hela min kropp, som en vibrerande ”pelare” eller ett ”rör”, som gick genom hela mig, från marken och rakt upp i universum. Och speciellt kände jag av detta i huvudet, ner genom halsen, och ända ner till rotchakrat. Det gör jag till och från hela tiden dagligen nu. Dessa energier är indoktrinerade med mig i mitt liv, både i vardag och arbete. 
Det är en fantastisk känsla av vibration i villkorslös kärlek, ljus och stillhet. Nu är det ju så att vi kan alla lära oss att ge healing, både till oss själva och andra. Det är ingen ensam egenskap just jag har utan ALLA kan.

Väl hemma, och när jag började jobba igen, kände jag inte igen mig själv. Fylld av glädje, inspiration, ljus etc., och jag fick en enorm skjuts i alla mina behandlingar, oavsett om jag stod och masserade, eller utförde kraniosakrala behandlingar.

Jag är så tacksam idag, att jag fått denna gåva till mig, och har fått möjligheten att förmedla dessa energier som kanal till mina medmänniskor. Det är fantastiskt, underbart och kärleksfullt. Det är så svårt att sätta ord på allt, men jag tror och hoppas att jag kunnat förmedla den villkorslösa känslan och kärleken i detta med energier och healing. Mitt råd till er som ”känner att ni har något”, som vill uttrycka sig inom er.. SLÄPP taget och blomma ut i tacksamhet och tillit och låt det få komma, det är bland det vackraste som finns.

Litet hjärta